Werkplaats

Sommige werkzaamheden kunnen niet ter plekke uitgevoerd worden. Voor dit soort klussen hebben wij onze eigen werkplaats. In deze goed geoutilleerde werkplaats wordt onder andere draai- en freeswerk verricht. Zo worden er de benodigde onderdelen op maat vervaardigd. Ook ontwikkelen we onze eigen apparatuur om snel en doelmatig te kunnen werken. U kunt bij ons ook terecht voor mig, tig en electroden laswerk. Wij verrichten laswerk voor diverse branches.

In deze werkplaats repareren en fabriceren wij uiteenlopende onderdelen, van klein tot groot. Er staan machines om zware klussen perfect te kunnen uitvoeren. Zoals bijvoorbeeld een kraan met een hijscapaciteit van 7 ton. Maar ook een computer gestuurde freesbank waarop het fijne werk kan worden uigevoerd. 

Technische dienst
Is uw technische of onderhoudsdienst tijdelijk overbelast, onderbemand of heeft u een andersoortig capaciteitsprobleem? Dan kunnen we uw team voor een bepaalde tijd versterken. Voor een dag, een week of gedurende de hele looptijd van een project. In Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen. 

Interesse? 
Neem dan contact met ons op.